Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3 APK MOD Unlimited Money

NameShkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip
CategoryEducational
Get It Onshkolla.trigonom.shkruajshkronjat

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip (APK MOD, Unlimited Money) Download

Download APK MOD

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip game screenshots feature:

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3 screenshots 1

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip APK MOD Description: Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar shkronjat e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

– Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.
Bug fixes and performance improvement!